Телеведуча Леся Никитюк показала маму і подарувала їй величезний букет квітів за нечувані гроші: це любов

Напередодні міжнародного дня матері зірка Нового каналу Леся Никитюк полетіла до Туреччини по роботі. Однак вирішила не упускати можливості, і привітала свою маму зі святом заздалегідь.

Фотозвіт з вручення квітів мамі Кет Леся Никитюк, в кращих традиціях Інстаграм-блогерів, опублікувала собі в стрічку. На знімках видно, що мама телезірки виглядає дуже щасливою і задоволеною. Мабуть, їй така увага дочки дуже до душі.

Леся Никитюк привітала маму Кет з Днем Матері
Леся Никитюк привітала маму Кет з Днем Матері
Леся Никитюк поздравила маму Кэт с Днем Матери
Леся Никитюк привітала маму Кет з Днем Матері
Леся Никитюк привітала маму Кет з Днем Матері
Леся Никитюк привітала маму Кет з Днем Матері

Нагадаємо, Леся Никитюк зірвалася зі зйомок шоу “Хто зверху ” і терміновим ранковим рейсом вирушила в Анталію. Публіка подумала, що вона вирушила відпочивати, але немає. Виявилося, красуня полетіла проводити віп-дівич-вечір і оселилася в найдорожчому готелі курортного міста.

Тепер телезірка кожен день показує те, як відпочиває після корпоративу. Судячи з усього, їй там дуже сподобалося.

Наприклад, недавно зірка показала знімок, де зірка загоряє на гамаку, підвішеному прямо над водою. Леся в бікіні темно-коричневого кольору зручно розташувалася на рушник і подушці, ефектно демонструючи свої спокусливі форми.

Пляжний цибулю вона доповнила темними окулярами і солом’яним капелюхом, а компанію української провідної склав місцевий котик. Він зручно влігся на рушник Никитюк і явно добре проводить час.

“Мур, мур. Ранок в Готелі почінається з котика. Класно тут “, – підписала знімки Леся.

Відзначимо, Леся Никитюк недавно заявила, що планує йти в шоу “Холостяк ” в якості однієї з претенденток на серце чоловіка. Однак потім уточнила, що це був жарт.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.