Модель і телеведуча Ксенія Мішина вперше показала людину, який для неї дорожче коханого Еллерта

Актриса Ксенія Мішина, яка в 2020 році прославилася тим, що взяла участь у програмі "Холостячка" на телеканалі 1+1, зараз познайомила фанатів зі своєю мамою.

Ксенія показала добірку фотографій, зроблених ще в її дитинстві. Там видно, що молода актриса успадкувала риси своєї мами. Адже у них також схожі чарівні посмішки.

“Чи знаєте Ви людини дорожче і найулюбленіше, ніж ваша мама? Цей пост я присвячую своїй мамі Наталі Мішиной! Мам, я хочу прокричати тобі, що вдячна тобі нескінченно! Я не знаю: я на хмарці тебе вибирала або люблячий Бог мені тебе порадив, але кращої мами для мене не існує, навіть у моменти найсильніших образ!”,

– написала телезірка.

“Ми багато з тобою пройшли, але ти завжди була поруч, сильна, незалежна, любляча всім серцем. І я хочу подарувати тобі легку, красиву, щасливе життя! Ти зростила в мені найпрекрасніші і правильні якості, риси, погляди. Зараз я бачу в собі те, чого ти мене вчила і розумію цю цінність! Ти для мене більше ніж мама. А для сина мого найкраща бабуся на світі! Ми тебе любимо і будь завжди завжди поруч”,

– розповіла Ксенія.

Ксенія Мішина вперше показала свою маму
Ксенія Мішина вперше показала свою маму
Ксенія Мішина вперше показала свою маму
Ксенія Мішина вперше показала свою маму
Ксенія Мішина вперше показала свою маму
Ксенія Мішина вперше показала свою маму
Ксенія Мішина вперше показала свою маму
Ксенія Мішина вперше показала свою маму

Також вона зазначила, що виявила, що фотографій з її мамою у неї дуже мало. Тому тепер постарається приїжджати до своєї матусі частіше. І частіше фотографуватися з нею!

Нагадаємо, нещодавно Мішина зізналася, що її запросили знятися в європейському телесеріалі. Вона погодилася. Відомо, що серіал буде піднімати тему торгівлі дітьми, і частина серій зніматимуть в українській столиці – Києві. Актриса дуже задоволена тим, що виходить на новий рівень у своїй сфері.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.