Тіна Кароль вирушила на відпочинок в теплі краї з коханим хлопцем: показала себе в купальнику і без макіяжу

Українська співачка Тіна Кароль вирішила влаштувати собі райський відпочинок на березі океану. Вирушила відпочивати вона не одна.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і затребуваних співачок України. Співачка задіяна в багатьох телевізійних проектах і активно займається своєю музичною кар’єрою. Нещодавно вийшов 8 альбом артистки під назвою “Красиво”, який вразив публіку несподіваною зміною репертуару і образу Тіни. Крім того співачка заінтригувала шанувальників заявивши, що до кінця року вийде ще 2 альбоми.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Схоже, артистка вирішила зробити невелику перерву в роботі і відправилася ненадовго на відпочинок до океану. Співачка поїхала не одна, а зі своїм сином Веніаміном, який вже дуже подорослішав і зростом наздогнав маму. Куди саме артистка вирушила, поки не відомо. Тіна майже не публікує фото з відпочинку, проте кілька відео зі своїм сином вона все ж зняла для шанувальників.

Ось, наприклад, на одному з відео Тіна з’явилася поруч з Веніаміном в чорному купальнику з мокрим волоссям і без макіяжу, але при цьому дуже щасливою. Артистка посміхнулася і ніжно поцілувала сина в щоку. Позувала вони на тлі  океану, білого піску і пальм.

Користувачі Мережі відзначили, що Тіна і Веніамін виглядають дуже красивими і щасливими.

“Такі милі”, “Ого, як виріс”, “Синок – копія татусь”, “Веня дуже на тата схожий! Щастя вам! “,” Такий вже дорослий, матусю вже обігнав в зростанні. Богатир буде! “,” Тіна, красуня! З синочком “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.