Зірка “Танців з зірками ” Ілона Гвоздьова засвітила зайве, плескаючись в морі: “Ого яка.. “

Переможниця легендарного танцювального шоу "Танці з зірками " Ілона Гвоздьова показала гарячі кадри з відпочинку на морі.

Ілона Гвоздьова – відомий український хореограф і зірка танцювальних програм “Танцюють всі” на СТБ і “Танці з зірками” на 1 + 1. Саме шоу “Танці з зірками” принесло їй широку популярність. У сезоні 2018 року Гвоздьова в парі з гумористом Ігорем Ласточкіним завоювала заповітний кубок, а її остання поява на паркеті викликала вельми неоднозначну реакцію, адже вона там з’явилася на 8 місяці вагітності.

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович на другому ефірі
Ілона Гвоздьова в ефірі Танців із зірками на 8 місяці вагітності

Зараз Ілона Гвоздьова не тільки танцівниця і мама двох дітей, але і блогер. Красуня активно веде свій Інстаграм, де ділиться свіжими знімками і роздумами. Напередодні Ілона з чоловіком і дітьми полетіла на відпочинок до Туреччини. Звичайно, танцівниця тут же почала публікувати гарячі знімки, де вона позує в купальнику.

Так, нещодавно Ілона Гвоздьова опублікувала серію знімків, де вона позує в купальнику, плескаючись в морській воді. Танцівниця продемонструвала шанувальникам пружні сідниці, прокачаний прес і навіть кілька засвітила бюст.

Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова

“Стаючи старше я не хочу здаватися молодше, я хочу бути щасливішою”, – підписала фото танцівниця.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімки і захоплюватися фігурою Ілони.

“Захоплююся Вами, Ілона!”, “Ви прекрасні”, “Ого, яка фігурка, наче й не народжувала”, “Як же добре сказано”, “Ви шикарна”, – прокоментували підписники.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.