Вагітна Даша Квіткова постала перед шанувальниками в одному лише рушнику

Переможниця шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ Дарина Квіткова разом зі своїм обранцем Микитою Добриніним чекає поповнення.

Первісток у пари має народитися влітку. А поки Дарина насолоджується своїм становищем з уже величезним животом.

Микита Добринін і Даша Квіткова в Дубаї
Микита Добринін і Даша Квіткова в Дубаї
Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Каже, з ним кожен день все складніше, проте це приємна складність, і вона чекає народження дитини з величезним нетерпінням.

Микита Добринін показав ніжне фото з вагітною дружиною: обидва не одягнені

Микита виклав в Інстаграм пост, де він зі своєю дружиною, очевидно, тільки після душу, укутався в рушник. В описі до щасливого сімейного кадру Добринін поміркував про відносини.

“Відносини – це кайф і велика робота. Спостерігаючи за іншими парами і нашими особистими стосунками, я зрозумів, що багато ведуться на міф, що нібито, щоб бути по-справжньому щасливими, ви повинні думати однаково і бути на одній хвилі. Якщо у вас розхожі точки зору або зовсім різний тип мислення, це ще не означає, що ваші відносини не можуть бути щасливими “,

– розповідає Микита Добринін.

“Але якщо ви не вмієте домовлятися і відкрито все викладати, це вже може привести до проблем в майбутньому. Коли у вас в парі виникають суперечності, які з часом виходять з-під контролю, просто необхідно знайти в собі сили сісти за стіл і спокійно обговорити все, через що переживаєте. Ще краще, якщо ви разом навчитеся приймати ваші відмінності, а не ображатися на них “, – розповідає екс-холостяк.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.