Анастасія Волочкова знову не змогла пройти повз скандал: оголила свої перли прям на пляжі

Балерина Анастасія Волочкова не приховує, що часто літає відпочивати в теплі краї. Джерела своїх доходів також не афішує.

Але публіка передбачає, що вона бере гроші на поїздки в теплі краї у своїх залицяльників, яких змінює чи не кожні півроку. Дивно, але свої нинішні відносини Волочкова приховує від публіки, не показуючи навіть особи обранця.

Зараз Анастасія Волочкова постит цікаві кадри з насиченого відпочинку на Мальдівах

Останнє фото відзначено геолокації Sun Siyam Iru Veli. Це дорогий курорт з віллами на косі. Там зірка позує в рожевому міні-бікіні, зверху наділу сорочку, яку, звичайно ж, не застебнула. Найцікавіше, що свої “перли” вона вирішила не одягати, і просто прикрила руками.

Коментатори не змогли пройти повз такого знімка Анастасії Волочкової, і написали під фотографією багато цікавого:

  • Як то кажуть, робить вона, а соромно мені
  • Треба було руками лепехи підняти, а не приминати
  • Не треба закривати руками, Настюшка !!! Відпочинок на кінець, а ви ще не все показали ….
  • Перебір, перепій …. а потім з Мальдів в храм і по святих місцях, розповіді про те як молилася, цілування ікон …. Цирк, просто цирк ..
  • Чому людина яка вас так любить, дозволяє щоб інші дивилися на вас в такому вигляді! Чого ви навчаєте дітей перед якими виступаєте

Сама Волочкова навіть на кепські коментарі фоловерів не реагує. Її повністю влаштовує та картинка, яку вона показує своїм фанатам. Тим не менш, фігура у неї ще така, що може дати фору будь-яким красуням молодший. А раз знайшовся чоловік, який полюбив Анастасію, то вона стала ще більш впевненою в собі.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.