Йому там року 4: кулінар Ектор Хіменес-Браво показав дитяче фото

Кулінар Ектор Хіменес-Браво, який недавно похвалився тим, що отримав українське громадянство, показав рідкісне сімейне фото часів дитинства.

Знімком він поділився на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм. На знімку Ектору приблизно 4-5 років. Він кучерявий, волосся темне, проте посмішка така ж щира і широка. Поруч з ним стоять очевидно його старші сестра і брат.

“Завдяки фотографіям ми можемо подорожувати в часі. А Ви б хотіли по-справжньому повернутися в минуле? Щоб тоді змінили? Про біткоіни ні слова “,

– написав кулінар і телеведучий програми “МастерШеф “.

Нагадаємо, з 2011 року активно розвивалася кар’єра Ектора на телебаченні. Саме з цього року він остаточно вирішив, що планує жити в Україні. Спочатку він стає суддею кулінарного шоу “МастерШеф ” на телеканалі СТБ, потім – експертом шоу “Все буде добре “. Також Хіменес-Браво входив до складу журі “МастерШеф. Діти ” і “МастерШеф. Кулінарний випускний “.

Таким чином, ось уже десять років Хіменес-Браво є незмінним суддею знаменитого кулінарного шоу України. Ще в Ектора з’явилося власне шоу – “Прокинься з Ектором “. А в 2021 році ми побачимо його в журі “МастерШеф. Професіонали-3 “.

Нещодавно телеведучий і кулінар похвалився тим, що отримав паспорт громадянина України. Він практично в ідеалі володіє українською мовою, який освоював протягом усього часу, поки жив в Україні.

У Ектора тут навіть є власний будинок під Києвом, який він нерідко показує в соціальній мережі Інстаграм.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.