Оля Полякова кардинально змінила імідж: тепер у неї чубчик і рожеве волосся

Співачка Оля Полякова напередодні розповіла, що вона планує знімати новий кліп. Однак що саме в ньому буде незвичайного - не розповідала.

Потім в своєму Інстаграм-профілі теледіва виклала фото, де у неї яскраво рожеві волосся, чубчик і кокошник на голові. Ті, хто пам’ятають Олю з самого початку її шляху на сцені, точно знають, що кокошник був її головним атрибутом на виступі. Зараз, мабуть, вона вирішила, що нове – це добре забуте старе.

Суперблондинка стала “рожевою”: Оля Полякова показала свій новий колір волосся

Оля Полякова перезавантажилась: тепер у неї рожеві волосся і чубчик
Оля Полякова перезавантажилась: тепер у неї рожеві волосся і чубчик

Поки невідомо, як на таке перевтілення відреагують фанати. Але точно можна сказати, що в новому амплуа Оле явно подобається позувати на камеру.

Нагадаємо, нещодавно в Мережі обговорювали те, як Оля Полякова виглядала в юності. На одній зі сторінок з’явився знімок її в підлітковому віці – вона вже тоді була висока і дуже худа. А її моральний і впевнений погляд з роками не змінився, навпаки – став козирною фішкою напористою телезірки.

Також додамо, що по стопах мами пішла і донька Олі – Маша Полякова. Та теж мітить в український шоу-бізнес, і вже створила свою музичну рок-групу “ШВИ “.

Маша Полякова зі своїм новим хлопцем
Маша Полякова зі своїм новим хлопцем і солістом з групи “ШВИ”

Поки на широку публіку колектив не виступав. Вони тільки викладають короткі відео з репетицій. Однак у них вже є свої фанати, які вірять, що в найближчому майбутньому Маша Полякова почне наступати на п’яти своєї іменитої і талановитої матусі.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.