Худенькі ідеальні ніжки: Лера Кудрявцева показала шикарне тіло на відпочинку

Російській телеведучій Лері Кудрявцевій 49 років. Але вона не виглядає на свій вік. Більш того - дивує молодістю і свіжістю.

Лера – жінка, яка виглядає як дівчина. Вона може дозволити собі викласти фотографії в купальних костюмах, які не прикриваючись парео або сарафанах, а також всім показує свої довгі і засмаглі ноги, які важко відрізнити від модельних.

Нещодавно Лера Кудрявцева поділилася свіжою фотографією з відпустки в молочному сарафані

Під сарафаном було видно засмаглі ноги, які дивують своєю стрункістю. Вона могла бути не тільки телеведучою, а й моделлю. Хоча в описі Лера вказала, що користується фотошопом для обробки фотографій, які викладає в соціальні мережі.

“Здавалося б – Інста – це фото, але я ненавиджу фотографуватися. Стало зрозуміло, ліг, прийняв позу, живіт втягнув, зморшки прибрав в фоторедакторі, жир збавив там же, ну yoкарний бабай. А в житті то, зовсім все не так. І що робити накажете? Ну блин, ніхто – ніколи не буде вічно молодим і красивим. ніхто! ніколи !!! Живіть з цим! Алілуя фоторедакторам “,

– висловилася Лера Кудрявцева.

Цікаво, що навіть без фотошопу Лера Кудрявцева виглядає набагато молодше за свої роки.

Нагадаємо, що Лера Кудрявцева веде українську програму “Секрет на мільйон “. Нещодавно у неї в гостях була актриса РРФСР Олена Проклова. Вона розповіла головну таємницю всього свого життя.

Дивіться докладніше про шокуючою новини на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

“Я плакала, а він змушував “: актриса Олена Проклова зізналася, через що довелося пройти в дитинстві

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.