Аліна Гросу похвалилася обручкою на безіменному пальці: не встигла розлучитися і знову заміж

Ще недавно Аліна Гросу вразила шанувальників новиною про розлучення, а зараз щосили крутить роман з відомим актором.

Особисте життя української співачки і актриси Аліни Гросу у всіх на слуху. Влітку 2019 року співачка вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Вони влаштували розкішне весілля в Італії на гроші батьків. На казковому торжестві були присутні багато зірок українського шоу-бізнесу, а Аліна за вечір змінила 4 сукні.

Аліна гросу з колишнім чоловіком
Аліна гросу з колишнім чоловіком

Молодята прожили в шлюбі менше півроку, після чого Гросу вразила публіку зізнанням про розлучення. За словами співачки, причиною розлучення стало те, що Олександр знайшов іншу жінку – багатшу і постарше Аліни. Втім і Гросу довго не горювала. Уже через кілька місяців Гросу представила публіці свого нового коханого – актора Романа Полянського. Закохані разом ходять на світські заходи, публікують в соціальних мережах спільні романтичні знімки і навіть записали спільну пісню “Рушник”.

Аліна Гросу з новим коханим
Аліна Гросу з новим коханим

Схоже, у молодих людей дуже серйозні відносини, адже недавно Аліна “засвітила” колечко на безіменному пальці. Співачка опублікувала нове фото в Інстаграм-сторіз, де позувала в салоні автомобіля. Дівчина як-ніби спеціально показала в кадр праву руку, щоб похвалитися кільцем.

Аліна Гросу показала обручку
Аліна Гросу показала обручку

З огляду на те, як швидко у Аліни розвиваються відносини, можна припустити, що дівчина знову збирається заміж.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.