“І ця роздяглася!”: Тіна Кароль позувала на фото, скинувши всю непотрібний одяг

Ніхто з прихильників першої української артистки Тіни Кароль не стане сперечатися, що вона - жінка неймовірної краси. Незважаючи на маленький зріст, вона є прикладом для багатьох моделей.

Саме тому кожну фотосесію телеведучої та співачки оцінюють як справжній витвір мистецтва – там є і душа, і професіоналізм, і впевненість, і шарм, і ніжність, і жіночність.

Дивлячись на фото цієї жінки навіть складно уявити, через що їй довелося пройти, щоб стати такою сильною і самодостатньою.

Зараз публіка і віддані фанати співачки захоплюються знімками, які поп-діва оприлюднила в мережі.

Там вона зробила кілька Селфі. Видно, що на ній в цей момент нічого не надіто. Але, з огляду на великий план фотографії, нічого вульгарного або забороненого на знімках немає – одна естетика і жіночність.

Тіна Кароль позувала для нового фото не дуже одягненої

Тіна Кароль позувала для нового фото не дуже одягненої
Тіна Кароль позувала для нового фото не дуже одягненої

Нагадаємо, нещодавно навколо поп-діви української сцени розгорівся новий скандал. Його причиною став продюсер каналу 1 + 1 Володимир Завадюк.

Завадюк 11 травня в Instagram заявив, що під час свого недавнього публічного виступу не дуже вдало вибрав слова, коли заявив, що історія романтичних взаємин між тренерами проекту, співачкою Тіною Кароль і Даном Баланом була “створена синтетично ” заради рейтингів програми.

“Спостерігаючи, який резонанс викликало мою заяву на ” ночі нових ідей “, відчуваю необхідність пояснити ситуацію. Судячи з усього, слова для виступу було вибрано не дуже вдало, що спричинило неабияку кількість помилкових інтерпретацій. Перш за все, я висловив свою особисту думка і бачення як продюсера”,

– написав він.

За словами чоловіка, головне завдання продюсера проекту “Голос країни ” – вчасно побачити “хімію ” між артистами. Самі Тіна і Дан дану ситуацію не коментували.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.