Як виглядає будинок Світлани Лободи і скільки він коштує? (Відео)

Орієнтовно таке маєток коштує 10-12 мільйонів гривень. Що ж співачка може собі це дозволити, та і її мамі подобається будинок і ділянку.

Нещодавно Світлана Лобода відпочила на Кіпрі з Артуром Гранцем, який є її цивільним чоловіком. Найдешевший номер на добу коштує там 500 євро.
Це багата людина, у якого мережа магазинів в аеропортах “Бориспіль”. “Жуляни” та інших аеропортах України.

І хоча Світлана Лобода разом з дочками переїхала в Росію, її досі називають українською співачкою. Однак в неї та в Україні залишилася нерухомість в селі Гореничі під Києвом. Коли співачка приїжджає з гастролей, то вона там живе.

Спершу Лобода орендувала цей особняк, а потім викупила. Загальна площа становить 14 соток і будинок 430 кв.м. Все це оформлено на її маму та оформлено як дарчий.
Дім в три поверхи в італійському стилі та закритий високим парканом. Під’їхати до цього будинку не можна, якщо ви не господар, бо всюди шлагбауми.

Маєток Лободи

Однак за допомогою дрона, нерухомість Світлани Лободи зафіксували та зараз можна подивитися як вона виглядає.
На ділянці є фонтан, басейн і альтанка для відпочинку.

Коли у Світлани Лободи була авторська програма і її перший випуск, то вона пустила сюди представників програми Андрія Малахова “Пусть говорят”. Світлана продемонструвала програмі величезну їдальню, кімнати та красиві люстри, які прикрашають інтер’єр. На другому поверсі Світлана зберігає свій старий сценічний інвентар.

У Світлани Лободи є собака породи хаскі.

Орієнтовно таке маєток коштує 10-12 мільйонів гривень. Що ж співачка може собі це дозволити, та і її мамі подобається будинок і ділянку.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.