Славу Камінську застали в ліжку з концертним директором: закинула ніжку на плечі

НеАнгел Слава Камінська є однією з найвідоміших співачок в Україні. І не тільки завдяки своєму вокалу, але й завдяки колоритній зовнішності.

Миловидна рудоволоса красуня з приємним поглядом і значним розрізом в області декольте – це предмет обожнювання чоловіків. А доповнює її шикарний образ довгі ноги, свій стиль, харизма і вміння вести себе на публіку. Крім сцени, вона також веде власний Інстаграм-аккаунт, де показує свої карколомні знімки.

Нещодавно її застали в обнімку з її ж концертним директором: показала ноги в коротких шортах

“Концертний директор моєї мрії! @Denmerezhko І в горі, і в радості) Ми тут такого напланували … В якому місті найбільше чекаєте мій сольний концерт? “,

– написала Камінська в описі до неоднозначного фотографії.

На фото видно, як Слава в прозорому халаті сидить на ліжку, а поруч її продюсер. Цікаво, що він ніжно гладить Славу по нозі. Як ви думаєте, це такі “робочі ” відносини, або вони дійсно мають між собою щось більше?

Нагадаємо, Слава Камінська 15 років була солісткою групи “НеАнгели “. Виконавиця отримала освіту викладачки вокалу в Київському національному університеті культури і мистецтв. Втім, перше фанатів вона отримала в 2005 році, коли знімалася в реаліті-шоу “Острів спокус “. У нульових співачка взяла псевдонім Слава і постала перед фанами в досить провокаційних образі – в екстравагантному вбранні з довгими яскраво рудим волоссям.

Слава Камінська в купальнику
Слава Камінська в купальнику
слава Камінська
слава Камінська

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.