“У неї 45-й розмір ноги?”: Настя Каменських виклала фото з пляжу і породила обговорення

Нещодавно українська співачка Настя Каменських відпочивала в Мексиці разом зі своїми подругами, чоловіком і знімальною групою проекту "Дівчата рулять".

Там українська артистка знімала міні-серіал, в якому розповідала про свої переживання, про історіях своїх подруг, про свій шлях перезавантаження, відновлення духовної енергії, а також про те, як налагодити хороший контакт і з друзями, і з чоловіком, і з подругами. Ще однією найважливішим завданням було підтримати маму Лидочку, яка в січні цього року втратила чоловіка – не стало батька Насті Каменських.

З цим завданням NK впоралася добре: поїздкою вона залишилася задоволена

Про це говорять і десять успішний серій влоги-серіалу “Дівчата рулять “, і десятки барвистих фотографій, які Настя кожен день публікує на своїй сторінці.

Наприклад, останнє фото було яскравим і красивим, але через нього з’явилася купа обговорень. Шанувальникам чомусь здалося, що у Насті сильно великий розмір ноги.

Нагадаємо, що українська виконавиця і дружина репера Олексія Потапенка Настя Каменських недавно відзначила 34-річчя. Співачка влаштувала вечірку в іспанському стилі. Сама вона перевтілилася в художницю Фріду Кало. Футболка плісе і квіти у волоссі надавали їй особливого шарму. Примітно, що артистка недавно показала, як сильно змогла схуднути. Тепер вона намагається підтримувати себе у формі. За словами дівчини, вона навчилася любити своє тіло. Тож не дивно, співачка вибирає жіночні образи.

Після повернення до Києва Потап відзначив, що йому дуже сподобалася Мексика, і він залишив там своє серце. У цю ж країну хоче знову повернутися і Каменських, яка протягом такого тривалого часу була там щаслива і розслаблена. Саме тому від обох з партнерів після цієї відпустки варто чекати чогось особливого в плані творчості.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.