Змучене обличчя і синці під очима: Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе через місяць після народження дитини

Місяць тому Мережа сколихнула новина - Валерій Меладзе знову став батьком. Новина не була несподіваною, швидше раптовою - ніхто не думав, що так скоро.

У пари народилася дівчинка, яку назвали Агата. До цього у подружжя Валерія та Альбіни були двоє синів – старший Костянтин і Молодший Лука. Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва є активними користувачами соціальних мереж, тому у них в Instagram-акаунтах можна дізнатися багато про їхнє особисте життя. Зокрема, зараз подружня пара показала їх життя через місяць після народження донечки. У обох батьків під очима кола і синці. На відео Альбіна колихалися коляску, а Валерій каже на камеру, що раніше він не любив спати, тому що випадаєш з життя на 8 годин. А тепер він дуже любить спати, з тієї ж причини – випадаєш з життя на 8 годин. На тлі висять повзунки і інша дитячий одяг.

Багато назвали даний відеоролик показухою, однак ті, у кого є маленькі діти, запевняють – це чиста правда.

Ось що пишуть в коментарях прихильники:

  • Які ви класні, обожнюю!
  • Тримайтеся!
  • Браво! Терпіння вам! Аналогічна ситуація, але така рідна!

Нагадаємо, колишня учасниця музичного колективу “Віа Гра ” Альбіна Джанабаєва народила дочку 12 квітня 2021 року. Разом з Меладзе вона також виховує двох синів: Костянтина (2004) і Луку (2014 року).

Новонароджена стала для Меладзе шостою дитиною. Від першого шлюбу у Меладзе є три дочки: Інга (1991), Софія (1999) і Аріна (2002). З їхньою матір’ю Іриною Меладзе артист розлучився в січні 2014 року. У тому ж році співак зареєстрував шлюб з Джанабаєвою.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.