Підстриглася під хлопчика: телеведуча Марія Падалко кардинально змінила імідж

Зірка "плюсів" Марічка Падалко здивувала шанувальників несподіваним перетворенням.

Марічка Падалко знайома українцям в якості ведучої «Телевізійної служби новин» на каналі 1 + 1. Крім того, вона встигає бути люблячою дружиною, турботливою мамою і активним користувачів соціальних мереж.

Марічка розвиває свій Інстаграм-блог, який налічує вже понад 200 тисяч підписників. Там журналістка ділиться свіжими знімками і роздумами.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Так, нещодавно Марічка Падалко показала шанувальникам свій новий образ. Телеведуча, яка завжди носила каре, вирішила вкоротити волосся і зробити чубок. Результатом перетворення зірка “плюсів” поділилася в Інстаграм-сторіз. Вона опублікувала фото, на якому позує в жовтій куртці з ноутбуком в руках і посміхається.

Скріншот Інстаграм-сторіз Марічки Падалко
Скріншот Інстаграм-сторіз Марічки Падалко

У підписі до фотографії Марічка поцікавилася у підписників, чи подобається їм стрижка і залишила 2 варіанти відповіді: “люблю довше” і “нормально”.

Нагадаємо, нещодавно Марічка Падалко підтримала ініціативу під назвою «Покажіть нас» і опублікувала дві фотографії. Перша – оригінальний знімок, другий – з використанням ретуші і фотошопа.

Марічка Падалко показала реальне фото і відфотошоплений
Марічка Падалко показала реальне фото і відфотошоплений

Телеведуча закликала дівчат любити себе такими як вони є і не йти на поводу у трендів і не гнатися за “шаблонною красою”.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.