Їй дуже йде бути мамою: Аліна Гросу показала фото з коханим чоловіком і малюком

Аліна Гросу показала зворушливе фото, де вона "найщасливіша".

Аліна Гросу – українська співачка і актриса, яка почала свою кар’єру ще у віці 5 років. Тоді вона була маленькою завзятою дівчиною, яка співала веселі пісні. Зараз Аліні 25 років і вона вже зовсім не та маленька і мила дівчинка, якій була тоді. Тепер Гросу – пекуча блондинка з провокаційними піснями і яскравою зовнішністю.

Аліна Гросу в латексному плаття-піджаку
Аліна Гросу

Крім своєї зовнішності Аліна відзначилася і досить “бурхливим” особистим життям. Півроку тому співачка розлучилася зі своїм першим чоловіком Олександром Комковим, з яким прожила в офіційному шлюбі всього кілька місяців. Тепер же співачка крутить роман з відомим актором Романом Полянським. Аліна з Романом публікують спільні романтичні фотографії та разом з’являються на світських заходах. При цьому сама Аліна не підтверджує того, що вони пара.

Аліна Гросу з новим коханим
Аліна Гросу з новим коханим

Крім кар’єри та особистого життя, Аліна Гросу встигає активно вести свої соціальні мережі. Так нещодавно артистка в Інстаграм-сторіз співачка опублікувала фото на прохання підписників. Шанувальники попросили її показати фото, де Аліна найщасливіша. Співачка, довго не роздумуючи, опублікувала знімок, де вона позує з новим коханим Романом Полянським і маленьким братиком на садовій гойдалці.

Скріншот Інстаграм-сторіз Аліни Гросу
Скріншот Інстаграм-сторіз Аліни Гросу

На фото закохані виглядають, як вона одна сім’я.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.