Анастасія Волочкова в персиковому купальнику показала обвислі частини тіла в області декольте

Балерина Анастасія Волочкова давно пішла з професійного балету, яким займалася кожен день.

Зараз вона в перервах між відпустками іноді виступає на сцені на не дуже велику публіку. Судячи за профілем балерини, розтяжка у неї ще дуже навіть хороша, адже сісти на шпагат в самому несподіваному місці – зовсім не проблема.

Однак поблизу своє тіло Анастасія показує рідко – вона, звичайно, позує в купальних костюмах, але вважає за краще приховувати складки і вади фігури, які виникли в такому віці.

В описі Настя вказала, що має намір поїхати з Мальдів через те, що насувається потужний циклон. Побоювання викликають як прийдешні зміни в погоді, так і той факт, що їй доведеться летіти однієї.

Можливо, її тривожний стан пов’язано з тим, що недавно у неї з її коханим чоловіком Олегом стався розбрат. Про це сама Волочкова оповістила у себе на сторінці. Примітно, що розбрат в сім’ї наспів прямо до закінчення відпустки, за який платила балерина.

Відзначимо, 45-річна балерина неодноразово розповідала, що у неї є коханий, якого звуть Олег.

Як свідчить хронологія подій, в січні 2019 року на вечірці на честь свого дня народження балерина заявила, що її коханий зробив їй пропозицію руки і серця. Однак загадковий наречений на святі так і не з’явився. В кінці січня цього року Волочкова розповіла, що розлучилася з Олегом, проте пізніше пара помирилася і разом вирушила на Мальдіви.

Обранця Волочкова ніколи не показувала до останніх днів, коли вийшло відверте інтерв’ю з балериною і її коханим.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.