Наталя Могилевська спантеличила дивним зовнішнім виглядом на світському заході: “Як цигани з табору”

Для відвідування модної вечірки журналу "Viva!" українська співачка Наталія Могилевська вибрала незвичайну сукню, яку оцінили не всі.

Українська співачка Наталія Могилевська невпинно займається своєю кар’єрою ось уже на протязі 25 років. За ці роки вона встигла записати 12 студійних альбомів, отримати почесне звання народної артистки України, з третьої спроби здобути перемогу в «Танцях із зірками», стати тренером «Голосу. Діти »і« Ліги сміху », а також проявити себе в якості актриси і телеведучої.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Крім активної творчої діяльності, співачка встигає активно вести свій Інстаграм-блог і підтримувати зв’язок зі своїми шанувальниками. Нещодавно співачка опублікувала фото з модної вечірки журналу “Viva!”. Могилевська продемонструвала дуже незвичайний образ. Співачка була одягнена в об’ємне плаття яскраво-оранжевого кольору з рукавами-ліхтариками, бантом на талії і шлейфом. Свій образ артистка доповнила величезною кількістю прикрас на шиї і відкритими босоніжками на шпильці.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

“Як вам нове плаття?”, – запитала Могилевська у шанувальників.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати образ артистки, багатьом наряд Могилевської не сподобався.

“Колір красивий, але фасон бееее”, “Як цигани з табору !!”, “Колір прикольний, йде, але якесь важкувато, не вистачає легкості … бант цей в центрі, чтоли, зайвий”, “Сукня повністю« вбила »вашу фігуру … дивний вибір, є ж будинку дзеркало”, “Це серйозно комусь подобається?”, “Мені здається, що сукня дуже повнить”, – коментують люди.

Коментарі фоловерів
Коментарі фоловерів

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.