Ноги по два метри: Леся Никитюк поділилася секретом, як швидко добралася з Києва до Одеси

У Інстаграме Лесі Никитюк з Нового каналу з'явився такий знімок, який, без перебільшення, приголомшив більшість з її шанувальників.

Всі підозрювали, що у Лесі високий зріст, але щоб настільки! За допомогою фоторедактора теледіва збільшила довжину ніг настільки, що, судячи з фото, у неї зріст не 1,80, а всі три метри!

“А ви думали, як я так швидко з Києва в Одесу прийшла? Одна нога тут, інша там!”, – смішно підписала Леся Никитюк свою фотографію в соціальній мережі.

Леся Никитюк шокувала неприродно довгими ногами
Леся Никитюк шокувала неприродньо довгими ногами: добігла з Києва до Одеси

Нагадаємо, раніше Лесі Никитюк приписували роман з Сергієм Притулою. Ось що вона про нього висловила:

“Вважаю Сергія Притулу найкращим ведучим країни і завжди лайкаю його в соцмережах Під час зйомок він постійно мене підтримував, іноді бив, звичайно. Але більше підтримував! Загалом, один раз, на самому початку, він мене підтримав. Просто потім жіноча команда почала постійно перемагати! І на цьому його підтримка закінчилася”,

– зізналася телезірка.

Також в інтерв’ю вона розповіла про свої хобі. Не дивно, що з таким ростом Леся Никитюк займалася спортом.

“У мене дуже багато хобі, починаючи з плавання і закінчуючи подорожами і збиранням тематичних магнітиків на холодильник. Дуже люблю make up, можу провести по ньому півгодинну лекцію …. Люблю плавати, я майстер спорту з плавання. Багато років займалася і одного разу навіть, плаваючи, зламала палець ….”,

– каже Леся.

Відзначимо, що офіційно її зріст – 1,82 см.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.