Як живе і що стало з Самі Насері – зіркою з фільму “Таксі ” (Відео)

Щоб дізнатися більше про популярного і неординарного артиста, подивіться відео нижче.

Він один з найулюбленіших кінозірок Франції, але понад десять років страждає від наркоманії, зловживання алкоголем і схильності до серйозного насильства.

Він – відзначений нагородами, 51-річний актор, найбільш відомий своєю роллю в дуже популярному фільмі “Таксі” і тим, що він жахлива дика людина французького кіно.

Насправді, незважаючи на те, що він дуже улюблений і дуже талановитий актор, зараз є реальне відчуття, що французи або, принаймні, їх ЗМІ втрачають терпіння по відношенню до Насері.

Що ще він зробив?

Його акторська кар’єра досить насичена, але, на жаль, його кримінальна кар’єра теж. Його повне ім’я могло б бути “Samy Naceri Encore” (знову Samy Naceri), оскільки так багато повідомлень про його махінації починаються саме так.

Коротке резюме: в 2007 році він був засуджений до 10 місяців тюремного ув’язнення за напад на стиліста (або торговця наркотиками, в залежності від того, кому ви вірите) з попільничкою в паризькому ресторані. Насері був обурений тим, що жертва змусила його чекати і залишила йому накласти 30 швів.

У грудні 2006 року він потрапив в заголовки газет, отримавши шість місяців позбавлення волі за расове насильство над чорношкірим поліцейським після вживання алкоголю і ліків.

Самі Насері

У 2007 році його також звинуватили в замаху на вбивство після того, як він зарізав охоронця нічного клубу в Екс-ан-Провансі.

У 2011 році вибивала на одній з вечірок Люка Бессона в Каннах визначив, що, незважаючи на запрошення Насері, він не в належному стані для входу.

Насері прийшов в лють, кидаючи расові образи в чорного вишибалу, дико розмахуючи руками і взагалі вигукуючи повну нісенітницю всім, хто б не слухав, за словами свідків.

Список триває: словесні образи стюардес, загрози виконати фетву щодо британського письменника Салмана Рушді, нові бійки з поліцією і охоронцями, водіння в нетверезому вигляді.

Щоб дізнатися більше про популярний і неординарному артиста, подивіться відео нижче.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.