Худа Волочкова прийшла на програму до Андрія Малахова, щоб похвалитися Мальдівською засмагою

Анастасія Волочкова недавно повернулася з затяжної відпустки, і тут же відправилася на програму до Андрія Малахова.

Телеведучий з нетерпінням чекав балерину у себе, так як йому точно було про що розпитати її. Останнім часом навколо імені епатажної Волочкової багато пересудів і обговорень. Основні питання стосуються її особистого життя, і чоловіки на ім’я Олег, якого вона недавно представила публіці в своїй сповіді. Однак, як виявилося, у відносинах Насті і Олега все не так гладко – тут же після презентації вони посварилися. Як тепер йдуть відносини? Одна співачка? Або у неї все складається добре?

Анастасія Волочкова в короткій сукні кислотного відтінку відвідала передачу Андрія Малахова

Як вказала балерина у своєму Інстаграм-профілі, в студії все оцінили її мальдівський загар. І правда, виглядає гнучка балерина трохи шоколадкою.

До того ж, її загар активно виділяється спільно з таким зухвалим вбранням і вузькою талією.

Також шанувальники відзначили, що під час відпочинку на Мальдівських островах балерина Анастасія Волочкова сильно схудла.

Нагадаємо, понад дев’ять місяців відома балерина Анастасія Волочкова тримала інтригу: вона в фарбах розповідала про любов з таємничим чоловіком, але не показувала його обличчя. При цьому Анастасія любила публікувати фото в соціальних мережах і “по шматочках” показувати улюбленого – то руку, то ногу.

Протягом цього часу закохані теж часто сварилися і мирилися, тому, фанати припускають, не варто так переживати – може, для них це норма.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.