Камалія розчулила публіку сімейним знімком з чоловіком і дітьми: Захур і дочки в вишиванках

Співачка Камалія привітала Українців з Днем вишиванки і показала зворушливе сімейне фото.

Українська співачка Камалія вже 18 років заміжня за пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Свою любов пара закріпила народженням двох чарівних доньок – Арабелли і Мірабелла. Зараз україно-пакистанський Соуз Камалії та Мохаммада є прикладом для багатьох. Подружжя довели, що люди з різними традиціями і культурою можуть створити міцний союз. Камалія поважає пакистанські традиції свого чоловіка, а Мохаммад Захур поважає українські традиції.

Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми

Сьогодні, 20 травня, коли в Україні святкують День вишиванки, співачка Камалія опублікувала сімейне фото з чоловіком і дітьми, де вони позують в українських національних нарядах. Камалія стала в кадрі в небесно-блакитному лляному платті, яке було розшите шовковими нитками. Дівчатка Арабелла і Мірабелла позували в яскравих спідницях і вишиванках. Чоловік Камалії Мохаммад Захур надів українську вишиванку під піджак. Знімок зроблений в саду на тлі квітучих плодових дерев.

“З днем вишиванки! Нехай життя буде вишита тільки красивими фарбами “, – підписала фото Камалія.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Зі святом! Яка Ви справжня, проста і приємна! “, “Милуюсь вами! Дуже красиві “, “Дуже красива сім’я! “, “Щастя вам і вашій родині “, “Дуже красива інтернаціональна сім’я “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.