Оксана Марченко показала фото з пологового будинку з новонародженою дочкою: “Спасибі, що вибрала мене своєю мамою”

Оксана Марченко зворушливо привітала дочку з днем народження і показала архівні кадри з пологового будинку.

Оксана Марченко вже 17 років перебуває в шлюбі з українським політиком і юристом Віктором Медведчуком. Пара має серйозну різницю у віці – 19 років. Однак це не стало перепоною для створення міцної сім’ї, де народилася прекрасна дівчинка Дарина.

Оксана Марченко з чоловіком
Оксана Марченко з чоловіком

Сьогодні, 20 травня, дочка Оксани Марченко і Віктора Медведчука Дарина святкує свій 17-й день народження. Телеведуча зворушливо привітала дочку і опублікувала архівний знімок з пологового будинку в своєму мікроблозі в Інстаграм.

На фото Оксана лежить на лікарняному ліжку, тримаючи в руках новонароджену дівчинку. Поряд з нею стоїть її старший син від першого шлюбу Богдан.

Оксана Марченко з новонародженою дочкою і сином: архівне фото
Оксана Марченко з новонародженою дочкою і сином: архівне фото

“Ця фотографія зроблена 20 травня 2004 года … Дорога наша дівчинка, з Днем народження! Будь благословенна Господом! З Днем народження, Дашенька! Спасибі, що вибрала мене своєю мамою “, – підписала фото Оксана Марченко.

Також Марченко опублікувала знімок вже дорослої доньки-красуні.

Дочка Оксани Марченко Дар'я
Дочка Оксани Марченко Дар’я

Що відомо про дочку Оксани Марченко і Віктора Медведчука

Хрещеним батьком Дар’ї є нинішній президент Російської Федерації. Незважаючи на те, що батьки Даші – відомі люди, сама дівчинка уникає публічності. Відомо, що Дарина вчиться в приватній Британській міжнародній школі в Києві. У цьому закладі в навчальному процесі об’єднані дві програми – України і Британії. Всі діти вчаться за загальною програмою, яку викладають на англійській мові носії мови.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.