“На стилі”: Максим Галкін показав своїх дорослих дітей в не дуже шкільній формі

Якщо ви думаєте, що спадкоємці Максима Галкіна і Алли Пугачової ходять в школу виключно в шкільній формі, то ви помиляєтеся.

Зоряний батько у себе в Інстаграм показав такий прикид своїх дітей, що шанувальники просто в захваті – називають їх наймоднішими і стильними дітьми Росії.

Це правда, адже Ліза і Гаррі позували на фото у себе вдома в епатажних нарядах. Кажуть, їм їх підбирав Філіп Кіркоров – це видно по пафосу.

У кадрі Гаррі і Ліза позують на сходах сімейного особняка. Зоряні спадкоємці одягнені в чорні куртки в єдиному стилі і спортивні туфлі на білій підошві. Волосся Лізи заплетене в косичку, а Гаррі красується з новою стрижкою.

Відзначимо, семирічні діти Алли Пугачової і Максима Галкіна стали зовсім дорослими. Незважаючи на те, що вони ще учні молодшої школи, вони ведуть себе як дорослі, нарівні спілкуються з татом і з друзями, які на кілька років старше.

Таку думку висловили фоловерів сторінки Галкіна в Instagram, де шоумен опублікував нову фотографію.

Ось що в коментарях пишуть фоловерів сторінки коміка Максима Галкіна:

«Зовсім дорослі вже»;

  • «Крутишкі»;
  • «Хлопчик на Кіркорова схожий»;
  • «Стиляги»;
  • «Гаррі змужнів»;
  • «Майбутні зірки кіно!»;
  • «На Філіпа схожі очима»;
  • «Відмінний прикид»

Нагадаємо, нещодавно на нашому Ютуб-профілі вийшов новий ролик про те, як мама Лізи і Гаррі Алла Борисівна Пугачова намагалася заробити грошей. Спойлер – не тільки творчістю. У неї було кілька спроб почати власний бізнес, але, на жаль, жодна з них не увінчалася успіхом.

Про невдалі ідеї бізнесу від Примадонни дивіться наше відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.