Тіна Кароль показала дорослого сина і зізналася, що має намір народити ще одну дитину: “Потрібні ще …”

Тіна Кароль не раз говорила, що мріє про доньку. Схоже, співачка скоро вирішиться на цей крок.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і затребуваних співачок України, яка закохала в себе мільйони слухачів. У співачки є син – 12-річний Веніамін, який народився в шлюбі з продюсером Євгеном Огіром. Тіна не часто показує свого сина Веніаміна на публіку і оберігає його від надмірної суспільної уваги. Цього разу артистка вирішила побалувати своїх шанувальників і опублікувала спільне фото з сином в Інстаграм-сторіз. Хлопчик за останній рік помітно підріс і вже став вище своєї мами.

Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль
Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль

“Мій пташеня вже вище за мене! Потрібні ще пташенята! “, – підписала фото Тіна Кароль, натякнувши про плани на поповнення в родині.

Варто відзначити, що співачка раніше вже говорила, що дуже мріє про доньку. В інтерв’ю Каті Осадчій співачка зізналася, що мріє народити від коханого чоловіка. Однак, якщо це не станеться, то є інші способи стати мамою. Наприклад, удочеріння.

Нагадаємо, єдиний син Тіни Кароль Веніамін народився в 2008 році. Коли хлопчикові було 5 років, його батько Євген Огір помер від онкологічного захворювання. Коли Вєні було 8 років, Тіна вирішила відправити сина вчитися в Лондон. Там Веніамін вчиться в престижній школі Repton Preparatory School.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Хлопчик дуже здібний і є відмінником. Престижна школа надає учням гуртожиток, але Тіна вирішила, що її син там жити не буде. Веня живе в українській родині, яка допомагає не забувати йому рідна мова.

Більше цікавих фактів про життя Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.