Вагітна Катерина Осадча ледве влізла в сукню з відкритим бюстом і погнала працювати: декрет не світить

Катерина Осадча - телеведуча, яка нещодавно повідомила про своє цікаве положення. Вагітність артистка приховувала недовго - живіт поки ледве видніється з-під одягу.

Поки невідомо, коли точно буде народжувати дружина Юрія Горбунова, але навіть після повідомлення про свою третю вагітність Катерина не поспішає йти в декрет. Вона продовжує знімати і зніматися, одягаючись, часом, в досить відкриті наряди.

Наприклад, 21 травня 2021 року Юрій Горбунов показав фото зі своєю дружиною, яке підписав так:

“Тому що така у нас робота! Пятница, вечір!”.

На фото Юрій Горбунов позує в костюмі – нібито він зібрався вести корпоратив. Його дружина Катерина в плаття з відкритими плечима. Більш того, бюст практично вивалюється з дуже тугого наряду. Цікаво, що низ сукні оформлений таким чином, щоб вагітний і вже немаленький живіт не кидався в очі. Де саме Юрій і Катя працюють в вечір п’ятниці, вони не зізналися.

Варто додати, що Великдень Катерина Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували за кордоном – в Туреччині. Вони вже не перший раз відзначають свято не в Україні. В заморської країні Катерина зуміла поєднати роботу і відпочинок. Там зірка взяла інтерв’ю у Олі Полякової та підтвердила свою третю вагітність.

На знімках Осадча показала, як на яхті в Середземному морі насолоджується паскою і крашанками, і вітає всіх фанатів з Великоднем.

Юрій Горбунов також зазначає, що неймовірно чекає народження цієї дитини, і знову готується відпустити свою дружину в виховання і побут, а сам цілеспрямовано взяти в руки роль глави сімейства і людини, який забезпечує всі потреби членів сім’ї.

Схожі статті

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.