Різко схудла Лариса Доліна на високих підборах і в рваних джинсах здивувала прагненням помолодіти

Радянській та російській естрадній співачці Ларисі Доліній - 65 років. Але це тільки за паспортом, адже дивлячись на її фото або на неї вживу, складається враження, ніби вона значно молодше.

Лариса Долина – кумир мільйонів людей. Вона вміє привернути публіку цікавими піснями, своєю харизмою, жестами і поглядом. Нещодавно Долина вирішила “оновитися ” – перестати співати для старших, і взяти курс на молодь, підхоплюючи тенденції.

Перевтілення Лариси Доліної видно і по її зовнішньому вигляду: більше ніяких балахонів, тільки впевнене міні

Лариса Долина
Лариса Долина

Лариса Доліна не перестає дивувати публіку. Вона продовжує активно працювати і виступати на сцені, не тільки як співачка, але як актриса. Після пандемії зірка змінила гардероб.

Вона стала частіше носити міні-сукні і навіть шорти. А цієї весни артистка зізналася, що схудла на 20 кілограмів. Вона не приховує, що стала почувати себе краще. При цьому виконавиця багатьох хітів “нульових ” навіть візуально помолодшала років на двадцять.

Крім цього, Лариса Доліна завела Інстаграм-аккаунт, хоча раніше відмовлялася від публічності в соціальних мережах і на інтернет-ресурсах.

Нещодавно стало відомо, що 65-річна співачка Лариса Доліна разом з Олександром Панайотовим взяли участь в зйомках гри “Двоє на мільйон ” на каналі ТНТ.

Артистка навіть поділилася своєю дієтою в коментарях до фото зі зйомок

Лариса Доліна та Олександр Панайотов
Лариса Доліна та Олександр Панайотов
Лариса Долина
Лариса Долина

До слова, про те, як насправді виглядає Лариса Долина можна також судити по фото, яке виставила в своєму блозі Вікторія Дайнеко.

Зірка не встигла запам’ятатися публіці зайвої прихильністю до фільтрів і програмами по обробці знімків. Та й виставлений в Instagram кадр виглядає максимально природно, не приховуючи віку зірок.

Загалом, Долина – зараз це та артистка, якою всі захоплюються і люблять її. А ви вважаєте її молодий?

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.