Щупленький дідок: шанувальники не впізнали постарілого Валерія Леонтьєва поруч з красунею-дружиною

Відомий артист Валерій Леонтьєв змінився настільки, що його не впізнають шанувальники.

Популярному в 90-х артисту Валерію Леонтьєву вже 72 роки. Він як і раніше багато гастролює, веде активний спосіб життя і поки що не збирається на пенсію. Для того, щоб добре виглядати в свої не юні роки, артист останнім часом дуже схуд. Крім того, Леонтьєв зробив не одну пластичну операцію. Сам співак не приховує свою пристрасть до пластичних операцій, а також він відзначає, що ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом і регулярно відвідує косметологів. Однак всі ці маніпуляції не зупиняють старість. Час бере своє і зараз багато шанувальників не впізнають свого кумира.

Валерій Леонтьєв зараз
Валерій Леонтьєв зараз

Вже довгий час Леонтьєв знаходиться в Майамі разом зі своєю дружиною. Нещодавно Ігор Крутой, який живе у Флориді, в своєму Інстаграм-блозі показав Леонтьєва з дружиною, які приїхали до нього в гості. Шанувальники просто жахнулися змін у зовнішності кумира. Він дуже сильно постарів. Худоба ще більше підкреслює зміни в зовнішності. Через пластичних операцій особа артиста виглядає опухлим.

Валерій Леонтьєв в січні 2021
Валерій Леонтьєв в січні 2021
Валерій стрічки з дружиною у Юрія Крутого
Валерій Леонтьев з дружиною у Юрія Крутого

Нагадаємо, дружина Валерія Леонтьєва – колишня бас-гітаристка Людмила Ісакович. Це перше і єдине кохання в житті артиста. У 90-х Ісакович переїхала в США, а Леонтьєв залишився в Росії. Вони бачилися, але рідко. Незважаючи на те, що чоловік і жінка живуть на дві країни, їм вже майже півстоліття вдається зберігати теплі відносини і міцний союз.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.