Померлі актори серіалу “Кухня “: хто з них пішов несподівано і в чому причина їх смерті

Напевно немає жодної людини, яка не подивився хоча б одну серію з кінофільму "Кухня".

Всім глядачам було цікаво дізнаватися з кожної серії як живуть персонажі колективу ресторану. Шанувальники це серіалу не пропустили жодної серії, а деякі переглядали серіал по кілька разів.

Першу серію улюбленого глядачам серіалу вийшла 22 жовтня 2012 року, а остання 31.03.2016г.

Наталя Юннікова

Наталя Юннікова

Популярність артистка придбала після того, як зіграла головну роль у фільмі “Повернення Мухтара”. Зіграла вона там Василину Михайлівну. Потім її помітили та запросили в серіал “Кухня”. Там вона зіграла шахрайку, яка володіє гіпнозом.
Це була її остання роль. Після того як вона перенесла інсульт, артистка не виходячи з коми, померла 26 вересня 2017 року.

Юрій Рожков

Юрій Рожков

Річ у тому, що Юрій насправді був кухар. Він не актор, а знімався в серіалі як конкурсант на шоу Дмитра Нагієва.
Юрій зіграв у 20 серії “Кухня” 4 сезони.
Помер раптово від інфаркту у віці 45 років – 21 серпень 2016 року.

Дмитро Мирон

Дмитро Мирон

Дмитро брав участь у 21 проєкті фільмів, проте не на головних ролях. У серіалі “Кухня” його можна побачити в одному епізоді. Це третій сезон. Він краще грав в театрі. Річ у тому, що ніхто не міг припустити, що Дмитро так рано піде з життя. Він вів здоровий спосіб життя, не пив, не курив і не вживав наркотики. Помер артист – 13 червень 2016 року, йому було 42 роки. Колеги припускають від перевтоми та постійного нервового напруження.

Сергій Афанасьєв

Сергій Афанасьєв

Він зіграв псевдопопрошайку. Глядачам він сподобався. Сергій зіграв в різних ролях у 80 фільмах і серіалах. Причому це різноплановий артист: учитель, лікар, бездомний, сторож і режисер. Перевтілювався в образ він прекрасно. Пішов з життя Сергій 19 вересня 2019 року, у віці 55 років, через тривалу хворобу.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.