Молода мама Анастасія Приходько показала неідеальну фігуру після пологів: прийняла себе такою

Нещодавно стало відомо, що співачка Настя Приходько стала мамою. Свою вагітність вона приховувала весь час, навіть коли брала участь в гіпершоу "Маска".

Після пологів фігура Анастасії помітно змінилася. Однак вона зовсім не сумує з цього приводу, і вирішила поговорити з фоловерів про те, як приймати себе таким, який ти є.

“Як часто жінка чує образливі слова на адресу її фігури після пологів? А як часто комплексує через зовнішність? Я думаю часто! Зараз бодіпозітів в моді. Але, як бути тим, хто звик завжди бачити одне відображення в дзеркалі, а після пологів на тебе дивиться зовсім інша людина “, – пише Анастасія Приходько.

“Зайві кілограми, розтяжки, обвислий живіт, обвислі сісюлі, неухоженность (ну, не всі тут супермоделі і відмінний генофонд, коли від води з під крана ти прекрасніше Моніки Белуччі). І буває так, що просто немає сил що-небудь робити. Не будемо забувати про часту післяпологової депресії і гормонах “, – розповідає Настя. Очевидно, це той перелік проблем, з якими зараз зіткнулася молода мама, адже з моменту її останніх пологів пройшло ще дуже мало часу.

“Я пишаюся своєю полосочкой на животі, яка кожен день нагадує мені про сина, я не соромлюся свого живота який обвіс і схожий на тертку, так у мене целюліт. Так-так, бо я їла і допомагала рости моїй дитині! Я пишаюся своїм животом (хоча я зараз дуже стараюся його побороти) Але, я з гордістю його показую Вам, я пишаюся, що стала мамою втретє! я хочу підтримати кожну маму, я знаю, як це складно! “,

– висловилася співачка.

Даним постом Приходько намагається донести жінкам, що мати не модельна вид, особливо після пологів – це нормально. Багато в коментарях її відверто і однозначно підтримали. Серед них і молода мама, актриса Наталя Денисенко.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.