Вагітна дружина Віктора Павлика чекає пологи з дня на день: вже визначилася з клінікою і ім’ям

Катерина Репяхова - молода дружина українського співака Віктора Павліка. Різниця у віці між подружжям - 27,5 років. Але це зовсім не завадило тому, що скоро у них народиться дитина.

Про своє цікаве положення Катя розповіла в соціальній мережі Інстаграм, що, в принципі, логічно як для блогера, ще в січні 2021 року.

Вона довгий час приховувала стать дитини, хоча чоловік не витримав і проговорився на одному з інтерв’ю, що у них буде хлопчик.

З ініціативи Катерини Репяховой, хлопчика назвуть Михайло. Сама Катя, судячи з усього, не хоче хрестити свого сина, але вона поважає релігію свого дорослого чоловіка, і одного разу обмовилася в Інстаграм-сторіз, що піде на цей крок саме заради свого чоловіка.

Катерина Репяхова (Павлик) в обтягуючому плаття показала свій величезний живіт: до пологів – пара тижнів

Також недавно майбутня молода мама розповіла, чи буде її чоловік бути присутнім на пологах.

“Як ви знаєте, мій чоловік дитина Радянського Союзу, і до цієї весни він не знав, що існують такі пологові будинки, як ” Пологовий будинок Адоніс “. Пологові будинки сімейного типу, де є величезний диван для тата і плоский телевізор і смарт тв, а ще шестиразове харчування для мами і тата. Він запам’ятав для себе варіант, коли в пологовий будинок не пускають нікого і мама, народженого малюка показує татові через вікно)) “, – пише Катерина.

“Загалом, як мій чоловік ставився до партнерських пологів ви вже зрозумів. Спочатку він і чути не хотів. Але потім, коли побував в один раз на екскурсії (нам показали палату). А потім ще й поспілкувався з завідуючою, його думка трохи змінилося “, – ділиться блогерша.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.