Колишня дружина Позитиву з “Время и стекло” в шовковому молочному халатику показала свій ранок

Анна Андрійчук - колишня дружина Олексія Завгороднього, більш відомого як Позитив. Менше місяця тому пара заявила про те, що вони розлучаються після майже півтора десятка років разом.

Достовірно причина розриву невідомо. Партнери воліли замовчувати подробиці своїх особистих недомовок і проблем, але ось про рішення розлучитися розповіли відразу удвох.

Після офіційної новини про розставання з Позитивом Анна Андрійчук стала публікувати більш відкриті і багатообіцяючі фотографії

Наприклад, напередодні вона показала знімок в шовковому молочному халаті, який відмінно підкреслює її форми.

Видно, що фотографія зроблена вранці. Мабуть, Анна в цей час тільки встала з ліжка, і готується зробити собі чашечку кави. Незважаючи на те, що знімок зроблений зі спини, він наскрізь просякнутий променями ранкового сонця, жіночністю, ніжністю та романтикою.

Судячи з усього, Анна зовсім не втратила впевненості в собі після такого трагічного і хворобливого для неї розлучення. Просто подивіться на ці фотографії!

“Ніколи не любила понеділки, особливо в шкільні часи. А зараз я їх обожнюю! Новий тиждень, як початок нового життя, коли можна почати все з чистого аркуша “, – підписала фотографії Анна Андрійчук-Завгородня.

У коментарях ніхто не був здивований побачити відгук від найближчої подруги Ані – Насті Каменських. Вона залишила смайлик у вигляді вогню.

До слова, Настя Каменських – це близька подруга Ганни Андрійчук.

Саме з нею Аня їздила недавно в Мексику, де змогла відпочити, провести час в компанії подруг і нарешті прийняти доленосне для себе рішення, до якому прагнула близько двох років.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.