Юрій Горбунов показав “чесне ” фото Лілії Ребрик: зморшки і втомлений вигляд

Юрій Горбунов оприлюднив спільне фото з Лілією Ребрик, яке здивувало публіку.

Лілія Ребрик – успішна телеведуча, прекрасна актриса, турботлива дружина, мама, господиня. Публіка звикла бачити актрису в різних амплуа. У кіно вона приміряє різні ролі і вражає своїх шанувальників різноплановістю.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Публіка звикла бачити Лілію в яскравих нарядах, з макіяжем і зачіскою. Актриса завжди дотримується статусу “красуні”. Однак недавно шанувальники побачили Ребрик в незвичному для себе вигляді.

Актор і Шоумен Юрій Горбунов опублікував спільне з Лілією Ребрик фото, де вона постала без макіяжу і зачіски.

Ю
Юрій Горбунов показав чесне фото Лілії Ребрик

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Лілія виглядає постарілою і втомленою.

“Юра, ви виглядаєте краще Лілі. Вона дуже втомлена і нібито різко постаріла. Це грим такий чи просто фото? “,” Ребрик шикарна актриса, грає – вогонь, дуже сподобалася “, ” Вау! Супер! Які ви класснючі актори !!! Бачили вас в цьому спектаклі в Києві, отримали задоволення!))) “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик не тільки популярна актриса і телеведуча, але і любляча дружина і турботлива мати. Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки проекту “Танці з зірками”. Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Лілія Ребрик з чоловіком, дочками і собакою
Лілія Ребрик з чоловіком, дочками і собакою

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.