Важкохворий Борис Моїсеєв з’явився на ювілеї Крістіни Орбакайте: сховав обличчя за маскою

Борис Моїсеєв вже давно веде закритий спосіб життя і не з'являється на світських заходах.

Вчора, 25 травня, відома співачка Крістіна Орбакайте відсвяткувала свій 50-й день народження. Артистка влаштувала грандіозне свято, на якому зібрала рідних і близьких людей. Серед запрошених гостей було багато зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Також на святі з’явився 67-річний співак Борис Моїсеєв.

Фото з заходу він опублікував у себе в Інстаграм-блозі. На знімку Борис сидів за одним зі столів і тримав за руку іменинницю. Цікаво, що артист був у медичній масці, яка закривала частину його обличчя.

Б
Борис Моїсеєв на святі у Крістіни Орбакайте

Як відомо, після пережитих інсультів Моїсеєв так і не зміг повністю відновитися. У Мережі подейкують, що Борис Моїсеєв прикутий до інвалідного крісла і практично не може говорити. Свіже фото тільки підтверджує ці чутки. При цьому директор артиста Сергій Горох спростовує цю інформацію. За його словами, зі здоров’ям у Бориса дійсно погано, але не так критично, як пишуть в пресі. Незважаючи на певні обмеження по здоров’ю через інсульти, артист веде досить активний спосіб життя – рано встає, переписується з шанувальниками, стежить за новинами, гуляє в парку неподалік від будинку, регулярно відвідує лікарів.

Більше про життя Бориса Моїсеєва, його орієнтацію і дружину, інсульт та злидні, співпрацю з Аллою Пугачовою та інші цікаві факти дивіться в  відео на каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.