Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова і чому вони розлучилися? Нерозказана раніше правда про зірок (Відео)

Юрій Горбунов - з тих людей, хто може розповісти публіці про те, як він щасливий. Але в душу часто він нікого не пускає. Телеведучий упевнений - це особиста і сокровенне.

Звичайно, Горбунов дуже цінує своїх шанувальників, намагається не приховувати від них доленосних ситуацій. Однак побачити його на публіці відвертим і сильно відкритим – вкрай складно. З цієї ж причини фанати досі не знають, чому Юра розлучився зі своєю першою дружиною.

Ми вирішили знайти її і показати вам (дивіться відеозапис в кінці сторінки).

Юрій Горбунов – популярний шоумен і телеведучий, який одружений на не менш відомої теледіві Катерині Осадчій. Але відомо, що для обох партнерів цей шлюб вже не перший.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Першою дружиною Юрія Горбунова була якась Людмила – спочатку танцівниця балету, пізніше – домогосподарка. З нею шоумен прожив в шлюбі два десятка років.

У 1995 році Горбунов та Людмила одружилися, незважаючи на різницю у віці близько 10 років і наявність дитини у Людмили від першого шлюбу. За 20 років відносин у пари не було спільних дітей, а донька Людмили Ксюшу Горбунов удочерив.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

На розлучення Горбунов подав в 2015 році, коли у нього закрутилися стосунки з Катериною Осадчою. Хоча сам телеведучий стверджує, що причина розлучення – категорично різні погляди на життя.

Юрій Горбунов та Людмила
Юрій Горбунов та Людмила

Зараз Горбунов з Катею чекають народження своєї другої дитини. Першому синові Вані – 4 роки, і після новини про вагітність Осадчої саме тато взяв на себе левову частку відповідальності за виховання сина.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, і чому вони розлучилися через 20 років шлюбу?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.