Довговолоса красуня з немовлям на руках: Ольга Сумська показала, як виглядала 30 років тому

Відома українська актриса і володарка почесного звання народна артистка Ольга Сумська показала фото 30-річної давності.

1 червня старша дочка акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна святкує свій 31-й день народження. У цей день Сумська оприлюднила архівне фото 30-річної давності. На знімку молода Ольга тримає на руках крихітну донечку Тоню.

Ольга Сумська з донькою: скріншот Інстаграм-сторіз Сумської
Ольга Сумська з донькою: скріншот Інстаграм-сторіз Сумської

“Доця моя, рідненька, з днем народження”, – підписала фото Ольга.

Не можна не відзначити зовнішній вигляд актриси на фото. Сумська завжди відрізнялася яскравою зовнішністю і гарними рисами обличчя.

Що відомо про старшу дочку Сумської Антоніну Паперну

Антоніна народилася в першому шлюбі Ольги Сумської з актором Євгеном Паперним. Дівчина пішла по стопах знаменитих батьків і вирішила підкорювати кіноіндустрію. Першу вищу освіту здобула в Київському національному університеті культури і мистецтв. У 2015 році закінчила Московський театральний інститут імені Бориса Щукіна.

Ольга Сумська та Антоніна Паперна
Ольга Сумська та Антоніна Паперна

Вона знялася в багатьох рейтингових серіалах. Глядачів артистка підкорила харизмою, яскравою зовнішністю і, безумовно, талантом.

Під час одних зйомок вона познайомилася з актором Володимиром Ягличем, за якого незабаром вийшла заміж. Пара зараз виховує 4-річну доньку Єву і однорічного сина Володимира. Заради сім’ї Антоніна переїхала з рідного Києва в Москву, де живе і сьогодні.

Антоніна Паперна з чоловіком і дочкою
Антоніна Паперна з чоловіком і дочкою

Варто відзначити, що Антоніна Паперна отримала від знаменитої мами не тільки акторський талант, але і зовнішність. Ольга і Антоніна дуже схожі – обидві красуні.

Ольга Сумська та Антоніна Паперна
Ольга Сумська та Антоніна Паперна

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.