Дочка Крістіни Асмус і Гаріка Харламова закінчила перший клас: плани на літо – грандіозні

Єдина спільна дочка розлучених артистів Гаріка Харламова і Христини Асмус закінчила школу. Перший клас дався непросто і дівчинці, і її батькам.

33-річна актриса Христина Асмус не витримала, і на злобу дня в своєму Інстаграм-профілі нескромно похвалилася досягненнями семирічної доньки Анастасії. Мабуть, це було зроблено для того, щоб відзначити перед іншими, яка ж вона гарна, турботлива, уважна мама, і допомогла своїй доньці пройти цей важливий період – перший шкільний рік.

Варто нагадати, що артистка розлучилася з Гаріком Харламовим в минулому році. Їх спільна дочка Анастасія залишилася жити з мамою, але комік нерідко відвідує її і проводить з нею вечора за спільними іграми.

Дочка Крістіни Асмус
Дочка Крістіни Асмус

Ось що зірка серіалу “Інтерни ” і скандального фільму “Текст ” написала у себе в Інстаграм-профілі:

“Канікули !!!! Перші в житті справжні літні канікули !!! Я не перестану дивуватися і повторювати – як летить час! Але правда … дочка закінчила 1 клас !! Боже, вже Второклашка !!! Не віриться! Як же я пишаюся тобою, моя ніжна дівчинка! Твоїм неймовірним успіхам з математики (і виграної Олімпіади!), твоєму прагненню все дізнаватися і всім цікавитися, твоєї тотальної нелюбові до халтури. і твоєї комунікабельності та доброті! Тебе любить весь клас і все майданчики міста. Ти неймовірний боєць, найголовніший мій друг і кращий співрозмовник. Я вітаю тебе з закінченням 1 класу! Страшно пишаюся і люблю сильно-сильно!

Нагадаємо, багатьох фанатів здивувало, що першого вересня на лінійці у Анастасії був тільки тато Гарік Харламов. І далі кілька місяців він же публікував в Інстаграм, як робить уроки з дочкою.

Фанати думали, що мама кинула дівчинку на виховання тата і поїхала будувати кар’єру. Але тепер зрозуміло – це не зовсім так.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.