Колишня дружина Позитива позувала в купальнику: нехай бачить, що втратив

Навесні 2021 року стало відомо, що екс-учасник групи "Время и стекло " Олексій Завгородній, він же Позитив, розлучається зі своєю дружиною Анною Андрійчук після 13 років шлюбу.

Цю інформацію Позитив підтвердив в інтерв’ю Катерині Осадчій, а сама Анна Завгородня (тепер уже Андрійчук) підтвердила в реаліті-шоу своєї подруги Насті Каменських під назвою “Дівчата рулять “. Після того, як красуня розлучилася зі своїм чоловіком і стала холостячкою, за не стали пильно стежити все – і чоловіки, і дівчата. Варто відзначити, що Андрійчук після розлучення помітно покращала – зовсім не сказати, що вона переживала і плакала після хворобливого розлучення.

Її ідеальну форму підтверджують численні фотографії то в пляжних нарядах, то в купальних костюмах – шикарні форми. Під останнім фото і зовсім зібралися коментатори, які засипали Анну компліментами.

В описі вона розповіла про те, як зараз їй живеться – поза шлюбом.

“Життя не перестає дивувати, так багато подій за останній час, що не встигаю за потоком. Як завжди багато роботи і це завжди дуже надихає йти вперед. Ми розробляємо багато краси в @annchoo_brand і всією командою вже кайфуем, скоро будемо радувати і вас . Спробувала себе в новій ролі, все покажу. Шалено хочу на море. і танцювати. Можна просто танцювати. Як бачите, фото не сьогоднішнє і навіть не вчорашній. А з улюбленого Тулума. Так, нових фоток немає, обіцяю виправиться. Ми ж тут за чесність? Кажу як є. А ще, я так круто покаталася на самокаті, що заробила гайморит і отит. Людина – удача, йо-майо “.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.