Грайлива Ані Лорак відкрила плечі і декольте, показавши свої об’єми

Нещодавно у співачки Ані Лорак вийшла нова пісня під назвою "Раздетая". Кліп на цю композицію Лорак знімала на курорті.

Після прем’єри Ані початку постити у себе в профілі характерні фотографії, демонтуючи принади свого тіла. Так, наприклад, на одному з недавніх знімків українська і російська співачка показала свої оголені плечі. Артистка позувала в купальному костюмі з відкритими плечима і бюстом, і зробила Селфі на тлі океану.

В описі до фотографії з відпустки співачка шалено пораділа тому, що на її новій відеороботі вже цілих вісім мільйонів переглядів.

“Я просто в шоці … як можна бути настільки красивою “, “Ось це фігура “, “Захотілося піти качати прес і ноги “, “Дуже ніжно, стильно і по-справжньому щиро “, ” кожен міліметр тіла прекрасний “, ” Ох, як шкіра лисніє “, ” Неймовірно красива !! “

– прокоментували кадри користувачі Мережі.

Нагадаємо, Ані Лорак народилася в українському місті Кіцмань. У неї було непросте дитинство. Через те, що мамі не було чим годувати Кароліну і двох її братів, жінка була змушена здати їх в інтернат, де хоча б були зручності, умови для життя і їжа.

Через багато років Лорак зізналася, що зовсім не в образі на свою матір за такий вчинок, оскільки повністю його розуміє.

Зараз вона рада, що у неї є можливість забезпечити свою єдину дочку всім можливим.

До слова, нещодавно Лорак зійшлася зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Фанати засудили такий вчинок артистки, проте знайшлися й ті, хто пораділи жіночому щастю свого кумира.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.