Справжнє кохання: Влад Яма з дружиною показали почуття у пристрасному танці (ВІДЕО)

Влад Яма з дружиною поділилися відео спільного танцю. Шанувальники були вражені щирістю почуттів, які пара передала в рухах.

Влад Яма та його Дружина Ліліана вже не вперше радують своїх дописувачів “карантинною” хореографією на своїх сторінках у соціальних мережах.

Дружина шоумена також є професійним хореографом, тому зовсім не поступається чоловікові в ритмічності і пластиці. Пара в шлюбі вже 5 років і виховує маленького сина Леона.

Влад Яма с сыном
Влад Яма з сином

Зараз вся сім’я притримується режиму самоізоляції і перебуває в своєму будинку в околицях Києва.

Сам Влад на карантині не нудьгує — він вирішив відновити ранкові пробіжки на свіжому повітрі. Але і про головне своє заняття — танці — він теж не забуває. Тим більше поруч знаходиться така прекрасна партнерка, як його дружина.

На своїй сторінці в Instagram Ліліана поділилася відео, де вона разом з чоловіком імпровізують на камеру. Легкі “па” вилилися у пристрасну та емоційну румбу. Шанувальники були захоплені почуттями, які Влад і Ліліана продемонстрували один одному в танці.

“З танцями карантин стає яскравішим! Сяйте і танцюйте!” — підписала Ліліана відео.

 

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.