40-річна Лілія Ребрик продемонструвала ідеальний шпагат: позаздрить навіть Волочкова

Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик здивувала публіку ідеальним шпагатом.

Лілія Ребрик – успішна телеведуча, прекрасна актриса, турботлива дружина, мама, господиня. Крім того, вона з тих знаменитостей, які намагаються бути ближче до своїх шанувальників і активно ведуть соціальні мережі. Інстаграм зірки налічує майже 700 тисяч підписників, з якими Ребрик ділиться свіжими фотографіями, думками і порадами.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Нещодавно актриса оприлюднила знімок, який вразив її шанувальників. На фото Лілія позувала на спортивному майданчику. Актриса була одягнена в чорні лосини, білу футболку та рожеві кросівки. Лілія з легкістю продемонструвала ідеальний шпагат.

“Коротко про сьогодні: прямий ефір” Ранок з Україною “, репетиція в театрі, шпагат”, – підписала знімок Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі буквально засипали зірку компліментами.

“Так. Шпагат на всі 100 “,” Ось це у вас розтяжка “,” Лілія ви приклад для наслідування, якщо чесно ви моя мотивація і це працює “,” Ух ти! Супер “,” розумниця “,” Я вами захоплююся “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик не тільки популярна актриса і телеведуча, але і любляча дружина і турботлива мати. Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки проекту “Танці з зірками”. Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Лілія Ребрик в теплій передноворічної фотосесії вразила схожістю дочок
Лілія Ребрик з чоловіком і дітьми

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.