Ірина Білик показала рідкісне фото з синами: після розлучення з 5-м чоловіком присвячує себе дітям

Ірина Білик разом з синами Глібом і Табрізом прикрасила обкладинку українського глянцю for mama.

Українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно заявила про розлучення з п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, знялася в трепетній фотосесії разом зі своїми синами Глібом і Табрізом. Знімок прикрасив обкладинку журналу for mama. Кадр із зйомки з’явився на Інстаграм-сторінці молодшого сина співачки.

На знімку Ірина Білик позувала в темному жакеті і білій блузі, стоячи позаду своїх дітей. Старший син Гліб тримав на колінах молодшого брата Табриза. Хлопчики постали перед об’єктивом також в темних піджаках.

Ірина Білик разом з синами прикрасила обкладинку українського глянцю for mama
Ірина Білик разом з синами прикрасила обкладинку українського глянцю for mama

Діти Ірини Білик

Старшому синові Ірини Білик Глібу 21 рік. Він народився в першому офіційному шлюбі співачки з моделлю Андрієм Оверчуком. Гліб має досить неформальну зовнішність. Швидше за все, це пов’язано з тим, що хлопець дуже творча особистість. Гліб займається музикою і є барабанщиком в своїй групі. Крім того, він дуже талановитий художник і малює дуже неординарні картини. Гліб уже кілька років живе з дівчиною на ім’я Аліса, на якій збирається одружуватись.

Ірина Білик із сином і майбутньою невісткою
Ірина Білик із сином і майбутньою невісткою

Молодший син Ірини Білик – 5 річний Табріз. Він народився в останньому шлюбі артистки з Асланом Ахмадовим за допомогою сурогатного материнства. Після розлучення батьків Табриз живе з мамою.

Ірина Білик з молодшим сином
Ірина Білик з молодшим сином Табризом

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.