Ніхто не здогадувався: чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко талановитий художник (Фото)

Можна вічно дивитися на те як тече вода, на полум'я багаття і на те як виглядає Наташа Корольова.

Деякі люди іноді навіть не здогадуються, що у них можуть бути таланти. Іноді людина займається не своєю справою. І тільки з часом у нього може виявитися талант. Іншим необхідна неординарна ситуація, після чого вони у себе раптом розкривають талант до чогось.
Але як правило художників надихає любов до жінки. Це їх муза.
Дивно, але останнім часом відносини Наташі Корольової зі своїм чоловіком Сергієм Глушко було складні м’яко кажучи. Про це писали ЗМІ.
Здавалося, що може трапитися, щоб Сергій міг розкритися як талановитий художник.
Однак якщо судити з фотографії, яку Наташа Корольова розмістила на своїй сторінці в інстаграм, то Сергій Глушко – талановитий художник. Він здивував усіх в соціальних мережах. Шанувальники Наташі Корольової були приємно здивовані в тому який у Наташі чоловік. Він так точно і красиво передав образ на картині своєї дружини, що спершу може здатися, що це не картина, а фотографія. І якби не поруч стоїть з картиною Наташа Корольова, то точно можна було подумати, що це фото.
Шанувальники написали в своїх постах, що не очікували такого таланту у Сергія. Інші порадили йому всерйоз зайнятися написанням картин на замовлення, таким чином можна озолотитися.
Можна вічно дивитися на те як тече вода, на полум’я багаття і на те як виглядає Наташа Корольова. А її чоловікові вдалося втілити в картині душу Наташі на тлі моря і хвиль.

А вам як сподобалася картина?

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.