Віктор Павлик зробив дорогий подарунок молодій дружині за тиждень до пологів: дякує за сина

Український музикант Віктор Павлик з дня на день стане батьком в четвертий раз.

Український музикант Віктор Павлик та його молода дружина Катерина Репяхова зовсім недавно відзначили свою першу річницю весілля. Різниця в 29 років і осуд суспільства не стали на шляху до щастя закоханих. А вже зовсім скоро Катерина і Віктор стануть батьками. За прогнозами лікарів первісток повинен народиться 12 червня. Відомо, що у подружжя народиться хлопчик, якого назвуть Михайло.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Молода дружина Павлика Катерина є блогером. Дівчина активно веде свою Інстаграм-сторінку і практично все своє життя показує в блозі. Репяхова вже показала дитячу кімнату, які вони з Павликом підготували до народження малюка, коляску і навіть лікаря у якого спостерігається. А недавно Катя похвалився подарунком, який їй подарував Віктор Павлик за тиждень до пологів. Чоловік подарував їй нову модель дорогого телефону, вартість якого приблизно 1 тисяча доларів.

Катя похвалилася обновкою в Інстаграм-сторіз і сказала, що такого кольору айфона у неї ще не було.

Скріншот Інстаграм-сторіз Катерини Репяхової

За кадром мама Каті Репяхової сказала: “Ось це чоловік”.

Нагадаємо, незважаючи на те, що Катерина Репяхова знаходиться на 9-му місяці вагітності, вона продовжує працювати. Дівчина є концертним директором свого чоловіка Віктора Павлика і активно займається блогерством. Дівчина не приховує, що більшість покупок для дому вона оплачує сама. Також Катя сама оплачує орендовану квартиру для своєї мами, яка нещодавно приїхала до Києва на постійне місце проживання.

Більше про любов Віктора Павлика та Катерини Репяховой дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.