Неймовірна Юлія Саніна кардинально змінила імідж: в червоній помаді здивувала перевтіленням

Співачка Юлія Саніна вразила публіку чином - вона постала в розкішному вигляді з об'ємними пасмами і яскравою червоною помадою.

У понеділок, 7 червня на Інстаграм-акаунті фронтвумен групи “The Hardkiss ” Юлії Санін з’явилася фотографія, яка здивувала фанатів. Вона там позувала в шикарному образі з об’ємними локонами. Асиметрична зачіска додала Юлії Санін шарму і жіночності. Її темний наряд з прозорою вставкою в області декольте додав грайливості всьому образу, а остаточної ноткою пристрасті стала червона помада, яка візуально збільшила губи Юлії.

Юлія Саніна в новому образі здивувала фанатів: ніхто не очікував від неї такого перевтілення

Відзначимо, зірка Юлі запалилася, коли вона почала свою співпрацю з музичним продюсером Валерієм Бебко. У вересні 2011 року Юлія Саніна та Валерій Бебко створили російськомовний поп-дует Val & Sanina.

Було записано пробне відео і кілька пісень, в т.ч. “Любов настала ” (слова Роберта Рождественського, музика Раймонда Паулса).

Однак незабаром вони змінили імідж і назва групи, додали “тяжкості ” в звучання, почали співати англійською – так народилася група The Hardkiss. Валерій і Юлія самостійно писали музику і тексти. Група випустила кілька пісень і записала дебютний відеокліп на пісню “Babylon “.

Зараз Юлія Саніна є фронтвумен однієї з найвідоміших в Україні і найближчому зарубіжжі рок-груп. У неї безліч фанатів, які з нетерпінням чекають концертів в їхніх містах. Також Саніна активно бере участь в різних ТВ-шоу на різних телеканалах України.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.