Шикарна Оля Полякова похвалилася своїм горіхом на всю країну: спорт за розкладом

Оля Полякова - неймовірно струнка співачка, яка дуже любить спорт. Артистка не пропускає тренування, щоб тримати себе в тонусі і виглядати на сцені просто "вау".

Сьогодні під час ранкової пробіжки артистка зробила яскраве фото на столичній набережній. На тлі річки Дніпро Оля Полякова повернулася боком, продемонструвавши свої шикарні форми в області сідниць.

Артистка була одягнена в чорні лосини, білу простору футболку і кепку. Також слід зауважити, що вона злегка підмалювала блиском губи. Мабуть, хоче навіть під час занять спортом виглядає ефектно і красиво – раптом фанати підійдуть сфотографувати.

Оля Полякова показала, як виглядає під час занять спортом

Відзначимо, Оля Полякова – успішна співачка сучасності. Вона не втрачає позицій в лідерстві музичних хіт-парадів вже багато років.

Наприклад, 2018 рік став успішним для артистки: вона багато виступала з концертами на кращих майданчиках Росії та України, записала нові пісні “Мама ” і “Королева ночі “.

Крім цього, артистка отримала перемогу в конкурсі “Найкрасивіші “, офіційно отримавши статус найкрасивішої дівчини шоу-бізнесу України. У комедійній стрічці “Свінгери ” прибалтійського режисера Андріса Екіса, в якій блондинка зіграла Ілону, яка мріє добитися успіху в індустрії моди, знімалася Даша Астаф’єва, а також Анна Саліванчук і інші українські актори.

Зараз юна дочка Олі Полякової Маша пробує себе в музиці. Вона створила групу “ШВИ “, правда, поки що з великими виступами юна артистка НЕ гастролює – хоче спочатку поїхати за кордон і там підвищити рівень своїх навичок.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.