Філіп Кіркоров в шортиках похвалився розкішним тілом: всім би в його віці так виглядати!

Артист Філіп Кіркоров відправився в Дубай, щоб насолодитися гарячим літнім сонцем. Знаючи Філіпа, він не упустить жодної можливості покрасуватися відпусткою.

Так, 8 червня 2021 він опублікував в своєму Instagram-профілі фотографію, зроблену на одному з пряжі Об’єднаних Арабських Еміратів. Там король російської поп-музики Філіп Бедросович позує в легких шортах з різнокольоровими візерунками. Він повернуть до камери полубоком, і без футболки показує своє далеко не старече тіло.

У коментарях прихильники помітили, що Філіп виглядає розкішно, як для свого віку. А зараз йому, на хвилиночку, 54 роки.

Відзначимо, щоб зробити більш різноманітною свою карантинну життя і будні без виступів, в цьому році Кіркоров вирішив кардинально змінити імідж і перестав фарбувати волосся.

Так, взимку (на початку лютого) відбулася презентація другого сезону шоу “Маска “, на якій були присутні члени журі, в тому числі і Філіп Бедросович. Тоді ж співак вперше з’явився на екранах повністю сивий.

Спочатку шанувальники подумали, що це він спеціально так пофарбувався, але пізніше музикант підтвердив – це природна сивина, яку він не буде зафарбовувати, адже збирається прийняти свої старші роки з гордістю і гідністю.

В цьому році в ефірі програми “Ти не повіриш! ” Філіп заявив, що почав сивіти, коли був одружений з Аллою Пугачовою.

“Це все природа-матінка. Нікуди не дітися від цього. Я на вівтар мистецтва поклав особисте життя і свої кучері кучеряві. Але діти спокійно поставилися до моєї сивині. Мартін, наприклад, глянув і пішов в футбол грати “, – похвалився Філіп Бедросович Кіркоров.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.