Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала свої худенькі ніжки в новому костюмі

Телеведуча і модель Олександра Кучеренко показала нову літню фото в рожевому піджаку і бежевих штанах. Знімок зроблений на тлі колеса огляду на Контрактовій площі.

Шанувальники помітили, що Олександра Кучеренко зовсім не поступається своєму стилю – одягається в яскраві речі, виглядає ефектно, молодо і по-літньому.

Більш того, на її сторінці в Інстаграм неможливо побачити вульгарні або занадто відверті кадри, що значно відрізняє її від багатьох сучасних зірок.

На новому фото Олександри Кучеренко шанувальники були дуже здивовані тому, які в неї худі ноги

Сама по собі телеведуча і модель дуже струнка і худенька, тому складно знайти фотографії або відео, де вона виглядає повною.

Відзначимо, Україна дізналася про феномен Олександри Кучеренко в одну мить – коли 18-річна уродженка Дніпра отримала титул найкрасивішої дівчини країни і завоювала корону на конкурсі “Міс Україна 2016 “. Про це пише Віва.

Молода дівчина не просто стала учасницею, але і завоювала головну корону. Незабаром Олександра Кучеренко представляла країну на конкурсі “Міс світу “, який проходив у Вашингтоні.

З цього моменту вона не перестає радувати шанувальників яскравими подіями з власної кар’єри та особистого життя.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Ще одним злетом в її медійної кар’єрі стало те, що Олександра вийшла заміж за українського мандрівника і журналіста Дмитра Комарова.

Парочці вдалося два роки приховувати стосунки, і також таємно зіграти весілля. Шанувальники були шоковані таким поворотом подій.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.