Леся Никитюк в чорному боді похвалилася своїми вузькими стегнами: поруч коханий Рафаель

Телеведуча Леся Іванівна Никитюк похвалилася знімком, зробленим на території її особняка. Там довгонога красуня позувала в чорному боді і білої чоловічої сорочки.

Привернуло увагу шанувальників наявність собаки по кличці Рафік на задньому плані фотографії.

До слова, знімок Леся Никитюк опублікувала якраз таки в Інстаграм-профілі Рафіка, який сама ж і веде вже досить довго.

Також в Інстаграм-аккаунт свого милого пса Рафіка Леся Никитюк викладає знімки вихованця з відпочинку, під час домашніх забав та інше.

Видно, що телеведуча дуже любить свою собаку і приділяє їй по максимуму часу.

Відзначимо, Никитюк позувала на камеру в чорному цілісному купальнику від фірми H & M, білої легкій сорочці і темних тапочках. Свій аутфіт провідна завершила аксесуарами у вигляді намиста і сережок.

Користувачам мережі дуже сподобався цибулю знаменитості, і вони залишили безліч приємних коментарів під публікацією.

На сайті вартість цієї моделі купальника становить близько 500 грн.

Нагадаємо, Леся Никитюк народилася в місті Хмельницький 19 жовтня 1987 року. Як і всі закінчила школу, потім навчалася в Хмельницькій гуманітарно-педагогічної академії. Брала участь в студентських капусниках і вечірках. Популярна теледіва іронічно називає себе “сільської левицею “. Але її образ надутим пустушки дуже оманливий: адже, враховуючи її досвід за останні кілька років, за її плечима успішний досвід у багатьох шоу-проектах. З 2009 року Леся разом з подругою Ольгою Панасенко почала виступати в шоу Дяді Жори “Бігуді Шоу “. Далі проекти ставали все більш рейтинговими, а гонорари росли.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.